Institutul pentru Inițiative Strategice (IPIS) este o organizație neguvernamentală din Republica Moldova, fondată în 2016 de un grup de profesioniști cu o vastă experiență în gestionarea treburilor publice. IPIS lucrează pentru a aborda provocările de dezvoltare strategică ale Moldovei dintr-o perspectivă nepolitică. Expertiza IPIS acoperă patru domenii: guvernare eficientă; rezolvarea conflictelor și consolidarea relațiilor interetnice; societate incluzivă și participare civică; comunicare strategică și media.

IPIS implementează în prezent proiectul “Promovarea coeziunii sociale în Moldova prin studierea limbilor române și găgăuze în Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuz-Yeri”,  finanțat de Ambasada Olandei și Fundația SOROS Moldova.

Durata proiectului: 9 luni (ianuarie 2021- septembrie 2021).

Scopul general al proiectului este de a sprijini conservarea limbii și culturii găgăuze și de a reduce decalajul cultural și lingvistic, precum și neîncrederea crescândă între Găgăuz-Yeri și restul Moldovei.

Descrierea sarcinii

IPIS urmează să contracteze un prestator de servicii (o persoană fizică sau companie) pentru producerea a 4 spoturi video și un spot animat.

Perioada de implementare a contractului: 09 iulie 2021 – 10 septembrie 2021.

Prestatorul de servici va realiza următoarele sarcini de bază:

  1. Elaborarea și coordonarea conceptului și a scenariului a 4 spoturi video și a unui spot animat.
  2. Producerea a 4 spoturi video și a unui spot animat în limba română/rusă cu subtitrare în limba rusă/română, cu durata de până la 2 minute.
  3. Asigurarea post-producției (montaj, sonorizare, editare, grafică etc.).
  4. Adaptarea materialul video pentru toate formatele solicitate de televiziunile din Republica. Moldova (inclusiv pagini web, arhivare etc.) și rețelele de socializare.

Pentru mai multe detalii consultați termenii de referință din anexă.

Prestatorii de servicii interesați sunt invitați să prezinte dosarul de aplicare la adresa de email marinatabarna@gmail.com.

Dosarul de aplicare va conține:

  1. Oferta financiară cumulativă pentru 5 produse video, prezentată în MDL și va include toate taxele și impozitele.
  2. Portofoliul companiei pentru persoana juridică sau CV-ul şi o listă cu referinţe (link-uri) la produsele relevante realizate pentru persoana fizică.
  3. Extrasul din Registrul de stat, eliberat de Camera Înregistrării de Stat pentru persoana juridică.
  4. Oferta financiară totală în MDL (lei) cu toate taxele și impozitele incluse, pentru realizarea întregului spectru de sarcini conform Termenilor de referinţă.

Termen limită de aplicare: 05 iulie, ora 10.00 (ora Chișinăului)

Termeni de referinta_Producere spoturi video