Institutul pentru Inițiative Strategice (IPIS) este o organizație neguvernamentală din Republica Moldova, fondată în 2016 de un grup de profesioniști cu o vastă experiență în gestionarea treburilor publice. IPIS lucrează pentru a aborda provocările de dezvoltare strategică ale Moldovei dintr-o perspectivă nepolitică. Expertiza IPIS acoperă patru domenii: guvernare eficientă; rezolvarea conflictelor și consolidarea relațiilor interetnice; societate incluzivă și participare civică; advocacy, comunicare strategică și media.

IPIS implementează în prezent proiectul “Viziunile principalelor partide politice asupra dezvoltării sectorului sănătate”,  finanțat de Fundația Soros Moldova.

Durata proiectului: 4 luni (iunie 2021- septembrie 2021).

Scopul general al proiectului este analiza, sistematizarea și prezentarea publică a politicilor în domeniul sănătății cu care vin partidelor politice, numitor comun între principalele forțe politice cu referire la politicile strategice în domeniul sănătății.

Pentru atingerea obiectivelor proiectului și elaborarea raportului “Viziunile principalelor partide politice asupra dezvoltării sectorului sănătate”, IPIS formează o echipă de experți locali  în domeniul sănătății și a politicilor publice.

În vederea celor expuse mai sus, IPIS anunță concurs de selectare a doi experți locali în domeniul sănătății.

Perioada de implementare a contractului: 06 iulie – 30 septembrie 2021.

Pentru detalii cu referire la sarcinile experților, consultați termenii de referință din anexă.

Experții interesați sunt invitați să prezinte dosarul de aplicare la adresa de email marinatabarna@gmail.com cu mențiunea în linia de subiect „Consultant în domeniul sănătății”.  În textul mesajului rugăm să se indice lotul la care se aplică (LOT 1 sau LOT 2).

Dosarul de aplicare urmează să fie prezentat în limba română și va conține:

  1. CV-ul aplicantului.
  2. Oferta financiară (rata per oră) prezentată în USD și care va include toate impozitele. (Notă: IPIS va reține din rata per oră specificată impozitul pe venit, primele sociale și medicale datorate de expert și angajator.)

Termen limită de aplicare: 2 iulie 2021, ora 13:00 (ora Chișinăului)

Anexe:

Termeni de referinta_expert în domeniul sănătății_final